Standard.al

Kemi rrezuar diktature dhe jo me Bashen! Shperthen Topalli..

0

Jemi optimiste ne rikthimin ePd dhe pse Lulzim Basha nuk do te pranoje te largohetn ne kemi rrezuar diktature dhe jio Lulzim Bashen, Ne dio ta rikthejme Pd te k vlerat e dikurshme dhe jemi te bindur per kete. Ky vend nuk duhet te mbetet peng i kater veteve. Ne kete rruge nuk duhet te vazhdohet. Ky kryetar nuk ben tha Imami nder te tjera ne emisionin Te paekspozuarit ne Top Chanel

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.