Standard.al

A e ke blere Rama , Bashen?? Vjen pergjigja…

0

Pyetjes se gazetarit te Ylli Rakipit nese Rama e ka blere Bashen, Imami ju pergjigje me nje te qeshur te forte duke thene se kjo eshte nje pyetje retorike, pergjigjen e te ciles vete gazetarei e dinte. Por mjafton te shihet se Basha nuk kundershton apo denoncon asnje skandal te Rames, shpjjegohet pyetja juaj, tha me tejj Imami dhe Topalli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.