Standard.al

Me drejtuesit e bashkësive fetare në vend, Presidenti: Harmonia fetare e shkëlqyer, ta forcojmë çdo ditë

0

Presidenti Ilir Meta ka marre pjese sot ne nje konference ku u publikua nje studim mbi tolerancen fetare ne Shqiperi. Në kete takim, Meta mori pjese se bashku me drejtuesit e bashkësive fetare.

Ilir Meta ne facebook

Kënaqësi e veçantë që sëbashku me drejtuesit e nderuar të bashkësive fetare, promovuam sot një përpjekje të rëndësishme të Institutit për Demokraci dhe Ndërmjetësim dhe PNUD-it, një studim serioz për tolerancën e bashkëjetesën fetare në Shqipëri.
Këtë harmoni të shkëlqyer fetare duhet ta forcojmë e përsosim çdo ditë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.