Standard.al

Tensioni në kulm, Presidenti nxirret me truproja jashtë sallës..

0

Ka pasur tension te madh ne seancen e te henes ne Kuvendin e Turqise. Ne ekte seance, merrte pjese edhe Erdogani.

Tonet u ndezen pasi një ditë më parë pasi partia Republikane e Popullit, CHP, njoftoi se 15 deputetë të saj do t’i bashkohen partisë së qendrës Iyi. CHP, është partia më e madhe e opozitës.

Vendimi sipas tyre ishte brenda kornizave demokratike, por kjo shkaktoi tone te forta dhe perplajse ne Kuvend.

Ka qene pikerisht ky kalim qe ka tensionuar situaten duke degjeneruar edhe ne perplasje. Ne debat e siper ne video duket qe Erdogani le sallen e punimeve, por eshte i rrethuar nga shume truproja.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.