Standard.al

Bisha 300 mijë euro që po ‘çmend’ shqiptarët, Ja kush është pronari…

0

Një makine nga ato qe rendom quhen bishë. Me ngjyre te kuqe ajo ka kapur vëmendjen ditën e sotme e të gjithë qytetarëve kuksianë.

Vlera e saj shkon deri në 300 mijë euro. Makina superluksoze tip “Ferrari 488 Italia” e vitit 2017 ka mbërritur apostafat nga Londra për vëllezërit nga Burreli Sokol dhe Seit Pirraçi.

ImageImageImage

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.