Standard.al

Patozi kërkesë Bregut, dija për nder Bashës…

0

Ish deputeti I Partisë Demokratike, Astrit Patozi i ka bërë thirrje me ironi Majlinda Bregut që të falënderojë kreun e PD-së Lulzim Basha për fitoren e sotme në garën me ish kryeministrin malazez për sekretare të Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal.

Patozi shprehet me ironi se mund të thuhet pa frikë se emërimi i saj është e vetmja fitore e Partisë Demokratike në këto 5 vjet, që kur kryetar i saj u caktua Lulzim Basha.
MAJLINDA DUHET TË FALENDEROJË LULIN

Që prej sot, një shqiptare do të jetë zyrtare e lartë e Bashkimit Europian.
Më në fund, është vendosur që Majlinda Bregu do të jetë sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal.
Mund të thuhet pa frikë se emërimi i saj është e vetmja fitore e Partisë Demokratike në këto 5 vjet, që kur kryetar i saj u caktua Lulzim Basha.
Sepse ka qenë i vetmi rast kur ky i fundit nuk ka pasur mundësi të ndikonte apo “ndihmonte” për të regjistruar një humbje tjetër.
Ndaj edhe Majlinda nuk ka pse të mos e falenderojë edhe Lulin.
Krenarë që Europa njohu dhe vlerësoi një nga investimet më të qenësishme dhe serioze të Partisë Demokratike në 15 vitet e fundit.
Urimet më të mira Majlinda Bregut!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.