Standard.al

Fotoja që mund t’ju shpëtojë jetën

0

Pjesa më e madhe e femrave besojnë se një gungë apo një ndryshim i masës dhe formës së gjoksit, janë simptomat që tregojnë kancerin e gjirit. Por kjo foto e postuar nga një vajzë e diagnostikuar me kancer, tregon se këto nuk janë shenjat e vetme.

Claire Warner postoi këtë imazh të gjoksit të saj në rrjete sociale. Në foto dallohet një shenjë poshtë gjoksit, si e djegur, që është vendi ku mjekët i bënë biopsinë. Kjo ndodhet pranë një shenje tjetër, gati të padukshme që tregon kancerin:bëhet fjalë për një gropëz.

Warner e publikoi këtë foto në facebook së bashku me një mesazh inkurajues për femrat, që të kontrollojnë anormalitetet në gjoksin e tyre, jo vetëm kur dalloj një gungë, por edhe në rastin kur u shfaqet një shenjë e ngjashme. Postimi i saj është shpërndarë më shumë se 25 mijë herë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.