Standard.al

Sulmet në Siri, ja qëndrimi i Arabisë Saudite

0

Ministria e Punëve të Jashtme të Arabisë Saudite ka lëshuar një komunikatë për media ku ka mbështetur Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britaninë e Madhe dhe Francën në sulmet e tyre ajrore kundër regjimit të Assadit në Siri.

“Sulmet ajrore përfaqësojnë një përgjigje për krimet e regjimit”, thuhet në komunikatë. Arabia ka qenë një nga mbështetësit kryesorë të opozitës që po lufton kundër presidentit, Bashar al-Assad.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.