Standard.al

Shperthen gazetari: Progresi “Xhafa” dhe forca e ligjit qe dergoi 1000 police per kuksianet dhe 5 per “dhendrin e Sejdinit”

2
Gazetari Basir Collaku shperthen ndaj ministrit Xhafa i cili flet per forcen e ligjit duke i kujtuar ministrin faktin se per kuksianet qe nuk ishin kriminele e blindoi Tiranen me polica , ndersa per nje aksion ne Elabasan te k dhendri i lsl Sejs=dinit pra kryetarit te bashkise dergoi vetem 5 police. Ironia vazhdon dhe per ambasadoret.
Basir Çollaku
15 hrs

Progresi “Xhafa” dhe forca e ligjit qe laget para pushtetit te te forteve..

Ministri i Brendshem shoku Fatmir Xhafa, nga 1000 police qe rrethoi 23 kuksiane ne Gjykate ne Tirane, ti dergonte nja 5 police te arrestonte dhenderrin e lale Sejdinit ne Elbasan, audit te blinduar qe sulmoi policine brenda ne komisariat…ao aty te djeg…Keshtu Suel Çela iken me qetesi dhe dashuri ne drejtim te paditur..Duke iu bashkuar drejtuesve te policise Jaeld Çela, Ghergj Kohila, Sokol Bode, Klement Balili, Arber Çekaj, qe jane ne kerkim dhe te forteve te tjere plot.. Shyqyr qe kerkohet nga Krimet e Renda se po te ishte ne proteste e kishin arrestuar ne mesnate..Forca e ligjit laget para ketyre te forteve duke mos pasur te ndenjura ti arrestoje. Ndaj duhen derguat ne qeli ata qe shesin majdanoz e lakra se duhet plotesuar norma me popull..Fundja prr keto flasin dhe ambasadoret me dashamiresi…

2 Comments
  1. Qamili says

    Ky eshte gazetar i kapur politikisht nga Luli dhe Saliu. Papagall i ketyre te fundit, flet cfare ta urdherojne.

  2. Renato says

    Gazetar i painformuar, dalin neper studio vetem per te mbushur xhepat dhe nuk dine cfare nxjerrin nga goja.

Reply To Renato
Cancel Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.