Standard.al

A e mbani mend Palomën dhe Diegon? Ja si duken aktorët pas 17 vitesh

0

Eh! Të ngrejnë dorën ata që e kanë parë telenovelën, “Kur ti të jesh e imja”, me protagonistë, Palomën dhe Diegon?

Pasi historia e tyre e dashurisë na ka mbajtur të gozhduar përpara televizionit, plot 17 vite më parë.

Edhe pse na duket shumë e afërt dita që e kemi parë këtë telenovelë pasi e mbajmë mend shumë mirë, “Kur ti të jesh e imja” është xhiruar në vitin 2001.

2 aktorët kryesorë sigurisht që kanë ndryshuar, pasi kanë kaluar shumë vite, por sërish ata njihen dhe dallohen lehtësisht se janë Paloma dhe Diego. Nëse jeni kurioz për të parë sesi duken tani Paloma dhe Diego, shikoni në fotot e mëposhtme;

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.