Standard.al
Daily Archives

7 April, 2018

Ja pse na zë lemza

Nga se vjen lemza dhe si mund ta kuroj? Lemza nuk është vetëm nervore dhe pacienti duhet ta ankojë atë tek mjeku i familjes. Është…