Standard.al

Nëse Berisha është shpellar, më tregoni guvën ku rri se dua të jetoj edhe unë atje

3

 

 

Nga Agim Xhafka- “SHPELLARI ”

Më ka rastisur shpesh te lexoj për Berishën sharje pa fund. Nuk më bëjnë përshtypje ato që flasin për mënyrën e qeverisjes së tij,notat që i venë. Por njëra më nxit që të shkruaj këtë statut. Kur e shajnë “shpellar.”
Epo t’i drejtohesh me këtë emër njeriut që në shoqërinë shqiptare ka qënë në ajkën e elitës është si ta quash Kadarenë “i pa talent.”

Berisha ka qënë mjeku më i zotë i kohës,ka qënë më më i lexuari,më kërkuesi nëpër të rejat e shkencës,më komunikuesi,më prodhimtari në shkrime shkencore e në publicistikë,më moderni në veshje për kohën,më i ploti ndër gjuhët e huaja që zotëron…qartë ishte personalitet i spikatur.

Nëse një njeri i tillë qenka shpellar atëhere ku është kjo guvë se dua të jetoj dhe unë atje e më shani sa të doni.

3 Comments
 1. american16al says

  Nqs ke simpati personale per Berishen eshte nje zgjedhje juaj personale, por Berisha eshte person idjallezuar, I pabese dhe manipulator profesionist, prandaj dhe ndoshta deshironi ti ngjani, “shpellar” eshte sepse nuk eshte i civilizuar ne politik dhe ne shpirt, eshte perkrahes i destabilizimeve dhe shkaterrimeve ne dem te kombit duke hedhur parrulla nacionaliste.

 2. american16al says

  Koment me pseudonim.si mohon dot vlerat e ‘shpellarit doktor Sali Berisha.

 3. american16al says

  Edhe diktatori Hoxha ishte kriminel dhe krijoi dhe e kultivoji kete shoqeri sterile ne mendime per zhvillim shoqeror te tipit perendimor, por nuk mund ti mohohen disa arritje ne konsolidimin e shtetit Shqipetare per te konsoliduar dinastine e tij .
  Berisha me karakterin e tij (per mendimin tim ) shpellar, djallezuar, te pabese dhe tipik komunist e sterilizoje PD nga politikanet me te ardhme dhe vendosi klluone te tipit Basha pa asnje karizem ne publik dhe lidership publik. Nuk jam simpatizant i PS apo karnavaleve te tjere politik por jam Shqipetare qe e shikoje politiken e Shqiperise si nje kenete ku rriten ndyresira te te gjithe ngjyrave dhe llojeve.
  SORRY!!

Reply To american16al
Cancel Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.