Standard.al

Nëse Berisha është shpellar, më tregoni guvën ku rri se dua të jetoj edhe unë atje

3

 

 

Nga Agim Xhafka- “SHPELLARI ”

Më ka rastisur shpesh te lexoj për Berishën sharje pa fund. Nuk më bëjnë përshtypje ato që flasin për mënyrën e qeverisjes së tij,notat që i venë. Por njëra më nxit që të shkruaj këtë statut. Kur e shajnë “shpellar.”
Epo t’i drejtohesh me këtë emër njeriut që në shoqërinë shqiptare ka qënë në ajkën e elitës është si ta quash Kadarenë “i pa talent.”

Berisha ka qënë mjeku më i zotë i kohës,ka qënë më më i lexuari,më kërkuesi nëpër të rejat e shkencës,më komunikuesi,më prodhimtari në shkrime shkencore e në publicistikë,më moderni në veshje për kohën,më i ploti ndër gjuhët e huaja që zotëron…qartë ishte personalitet i spikatur.

Nëse një njeri i tillë qenka shpellar atëhere ku është kjo guvë se dua të jetoj dhe unë atje e më shani sa të doni.

3 Comments
 1. american16al says

  Nqs ke simpati personale per Berishen eshte nje zgjedhje juaj personale, por Berisha eshte person idjallezuar, I pabese dhe manipulator profesionist, prandaj dhe ndoshta deshironi ti ngjani, “shpellar” eshte sepse nuk eshte i civilizuar ne politik dhe ne shpirt, eshte perkrahes i destabilizimeve dhe shkaterrimeve ne dem te kombit duke hedhur parrulla nacionaliste.

 2. american16al says

  Koment me pseudonim.si mohon dot vlerat e ‘shpellarit doktor Sali Berisha.

 3. american16al says

  Edhe diktatori Hoxha ishte kriminel dhe krijoi dhe e kultivoji kete shoqeri sterile ne mendime per zhvillim shoqeror te tipit perendimor, por nuk mund ti mohohen disa arritje ne konsolidimin e shtetit Shqipetare per te konsoliduar dinastine e tij .
  Berisha me karakterin e tij (per mendimin tim ) shpellar, djallezuar, te pabese dhe tipik komunist e sterilizoje PD nga politikanet me te ardhme dhe vendosi klluone te tipit Basha pa asnje karizem ne publik dhe lidership publik. Nuk jam simpatizant i PS apo karnavaleve te tjere politik por jam Shqipetare qe e shikoje politiken e Shqiperise si nje kenete ku rriten ndyresira te te gjithe ngjyrave dhe llojeve.
  SORRY!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.