Standard.al

Ja marrëveshja që bëri çifti i holliwoodit pas divorcit

0

Angelina Jolie dhe Brad Pitt edhe pse zyrtarisht burrë e grua nuk jetojnë më së bashku. Çifti i famshëm duket se e kanë pasur të vështirë ndarjen kjo dhe për shkak se kanë dhe fëmijë.

Sipas mediave amerikane, çifti i holliwoodit duket se më në fund kanë gjetur një marrëveshje, përsa i përket fëmijëve.

Aktorja Jolie ka kërkuar që të ketë ajo të drejtën ekskluzive për ti mbajtur fëmijët, ndërsa Pitt mund të ketë kontakte të përdtishme me ta.

E duke qenë se mes tyre u arrit një marrveshje pritet që çifti të finalizojë ndarjen ligjërisht.
Pitt dhe Jolie kanë së bashku 6 fëmijë, Maddox 16 vjeç, Pax 14 vjeç, Zahara 13 vjeç, Shiloh 11 vjeç dhe binjaket 9 vjeçare, Vivienne dhe Knox.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.