Standard.al

Drejtesia sot vdiq: Fjala e politikës mbaroi, tani fjalën e ka populli!”

0

Znj. Kryemadhi tha se reforma në drejtësi instaloi përfundimisht kapjen e sistemit të drejtësistë nga politika e inkriminuar.

“Ai dhe veglat e tij në prokurori e gjykatë po sot dëshmuan se drejtësia vdqi. Jetojmë tani në një shtet policor, prokurorë e gjyqtarë janë tashmënë thundrën e policisë. Vendimi i sotëm i gjyaktës tregoi hapour se reforma në drejtësi instaloi përfundimisht kapjen e sistemit të drejtësisë nga politika e inkriminuar. Në këtë shtet nuk ka më bashkëveprim civil.

Më shumë e çdo ditë po bëhet peng i oligarkëve, askush nuk mund të vendoset mbi popullin dhe vullnetin e tij, as bandat dhe as krimineët që e rrethojnë Edi Ramën, as ata që eksporton nga jashtë. Edi Ramën nuk e shpëton më askush nga revolta e popullit

Veprimet e opozitës tashmë janë legjitime në krye të popullit që nuk do të pajtohen më me dhunën policore dhe krimninale të Edi Ramës. Ata policë që i shërbejnë pushtetit duhet të llogarisin dhe fundin e karrierës së tyre me fundin e pushtetit të Edi Ramës. Sot fjala e politikës mbaroi, tani fjalën e ka populli!”, deklaroi Monika Kryemadhi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.