Standard.al

“Të gjithë bashkë, kundër këtij regjimi që po e shkatërron Shqipërinë”

0

Anëtari i Kryesisë së Lëvizjes Socialiste për Integrim Klevi Pojana, ka reaguar në facebook me një status ku shkruan, se të rinjët e këtij vendi nuk do të dorëzohen derisa të mposhtin këtë qeveri të kriminalizuar, dhe që po vret çdo ditë e më shumë shqiptarët. Pojana i ka bashkangjitur postimit një video, ku shumë të rinjë janë mbledhur para drejtorisë së policisë për tu bashkuar protestes.

Potimi i Plotë:

Ne jemi të gjithë bashkë pa asnjë dallim kundër këtij regjimi që po na e shkatërron Shqipërinë!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1678406965571730&id=100002073275231

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.