Standard.al

Kryeministri ka shkelur Kushtetuten: Ç’pret prokuroria apo e kanë zënë prej fyti…

0

Petrit Vasili, deputet i LSI, tregon me fakte shkeljen e kushtetutes nga kryeministri dhe heshtjen e prokurorise e cila merret me burgosjen e njerezve te thjeshte

Kryeministri te ike,prokuroria te filloje ndjekjen penale pasi shkeli kushtetuten per taksen e rruges.

Kushtetuta e shqiperise eshte e qarte si drita e diellit.Ja cthote fjale per fjale:
“FINANCAT PUBLIKE
Neni 155
Taksat, tatimet dhe detyrimet financiare kombëtare e vendore, lehtësimi ose përjashtimi
prej tyre i kategorive të caktuara të paguesve, si dhe mënyra e mbledhjes së tyre
caktohen me ligj. Në këto raste ligjit nuk mund t’i jepet fuqi prapavepruese.”
Ky dhunues i kushtetutes ja ka vene ne qafe taksen e rruges se kombit njerezve te thjeshte PA LIGJ.E kuptoni pa ligj.
Ç’pret prokuroria akoma.. apo e kane zene per fyti dhe nuk guxon.
E ka me te lehte prokuroria te procedoje e burgose njerezit e thjeshte,ndersa kryeministrin dhunues te kushtetutes nuk e procedon por e mbron dhe i ben sherbim antiligjit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.