Standard.al

Avokati i njohur denoncon: Arrestimet e banorëve të Kukësit natën terror dhe në shkelje

0

Avokati Genc Gjokutaj i ftuar në “360 Gradë” në Ora News, thotë se arrestimet e banorëve të Kukësit gjatë natës janë bërë në shkelje nga ana e prokurorisë dhe e konsideroi “terror”

Gjokutaj: Vetëgjyqësia është kur një shtetas të drejtën që ai gëzon e zgjidh personalisht dhe nuk i drejtohet shtetit. Këta njerëz nuk i janë drejtuar shtetit sepse shteti është fajtori i gjithë kësaj shkeljeje. Njerëzit e kanë zgjedhur vetë. Prokuroria ka vepruar në shkelje flagrante, pasi si kontrolli i banesës, si arrestimi i personave që u dihet vendi, arrestimi nuk lejohet të bëhet natën. Ata janë familjarë, kanë fëmijë. Ky është një terror që nuk mund të lejohet në asnjë mënyrë. Këto janë metoda që vetëm e agravojnë situatën.

Kjo punë bëhet sepse kanë frikë se do ua nxjerrin njerëzit nga gjykata  jo se nuk kanë salla. Ç’punë ka t’i sjellësh nga Kukësi në Tiranë. Këtu ka RENEA-n. Në Tiranë është shumatore.

Kjo qeveri do të mbahet mend si hasmi i të varfërve. Modeli ekonomik është i gabuar. Nuk mund të zgjidhet kjo punë me represion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.