Standard.al

Opozita mbledh deputetët, arrestimet në Kukës…

0

Edhe Partia Demokratike por edhe LSI do të mbledhin drejtuesit e tyre dhe grupet parlamentare. Ne orët e pasdites do të mblidhen grupet parlamentare të PD dhe LSI. Kreu demokrat ka urdhëruar mbledhjen e deputetëve në oren 18 të ditës së sotme. Ndërkohë që partia aleate në opzitë LSI e ka parashikuar mbledhjen grupit në oren 16. 30.

Kreu demokrat Basha menjëherë pas mbledhjes me deputetët do të takojë edhe krrët e degëve në rrethe për të diskutuar me ta për situaten aktaule dhe për reagimin e opozitës.

Të dy këto takime duket se janë ncitur nga arrestimi i një ditë më parë të disa protestuesve të cilët kundërshtuan pagesës së taksës në Rrugen e Kombit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.