Standard.al

E tmerrshme. Ja sa eshte taksa e rrugeve ne Zvicer, dhe sa eshte rroga..Te gjith per te permbysur

0

Kjo eshte taksa e rrugve ne Zvicer, qindra here me e ulet se ‘placka Rama’ ne Rrugen e Kombit. Ne kembe te gjithe per te permbysur Narkoshtetin! sb

Image may contain: text

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.