Standard.al

Konsumoni Kafe?Një zbulim nga shkolla e Kalifornisë zbuloi se…

0

Hidhini kafetë. Analiza e The Guardian zbulon reagimet e njujorkezëve pas vendimit të Kalifornisë.

Një gjyqtar i Kalifornisë ka vendosur se kompanitë e kafesë duhet të vënë paralajmërimet e kancerit në produkten e tyre, por në bregun lindor, njerëzit  pinë kafeinë-të çmendur dhe nuk po marrin parasysh frikën e fundit shëndetësore.

Duke pyetur disa njujorkezë nëse ata do të heqin dorë nga kauza e tyre në mëngjes gjatë udhëtimit të tyre marrim  vetëm një përgjigje – të qeshura, shkruan The  Guardian.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.