Standard.al

Skandali me ndërtimet në Durrës, gjykata sekuestron pallatin 10 katësh

0

Gjykata e Durrësit ka vendosur sekuestrimin për pronën në Durrës e cila ishte ndërtuar jashtë ligjeve. Gjykata ka vërtetuar se për ndërtimin e pronës është marrë leje, për 9 kate dhe 1 nëntokë, por firma e ndërtimin dhe ALUIZNI kanë bërë procedura për të ndërtuar 10 kate dhe 1 tjetër nëntokë.

Për këtë gjë gjykata ka sekuestruar sot pronë si dhe ka nisur gjykimin për firmën me akuzën ndërtim i paligjshëm.

Njoftimi

Sot me date 30.03.2018 u mor vendimi nga Gjykata e rrethit Gjyqesor Durres per vendosjen e sekuestros preventive mbi pasurine objekt 9 kate mbi toke+ 1 kat nen toke, ndodhur te Zona Kadastrale 8518, ne Lagjen nr.13, Plazh Durres, pasi subjekti Braka Konstruksion shpk dyshohet per vepren penale te “Ndertimit te paligjshem” kryer me qellim fitimi, dhe “falsifikimit te dokumentave”, parashikuar nga nenet 199/a-3 dhe 186 te Kodit Penal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.