Standard.al

Neritan Ceka: PD duhet të zgjedhë kryetar të ri në kongresin e prillit

0

Neritan Ceka, i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku po diskutohet Partia Demokratike dhe roli i Berishës në këtë parti, u shpreh se PD ka vetëm një shans të rimëkëmbet dhe kjo është, zgjedhje e një kryetari të ri në Kongresin që do të mbahet në prill.

“Berisha duhet të thotë që kongresi i prillit të mbiledhet për të zgjedhur kryetarin e Partisë Demokratike. Në këtë gjendje që është PD, nuk ju vjen njeri. Berisha ka një gjë, të thotë, zotërinj, ka vetëm një zgjidhje, të mos bëjmë vetëm kongres statutor, por një kongres për një lidership të ri dhe një parti të tipit të ri. Këto parti siç është PD, po vdesin në të gjithë kontinentin.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.