Standard.al

Video/ Kur Rama ironizonte brekët e aktores së ndjerë Violeta Manushit

0

Ironia që Edi Rama bëri me brekët e ish aktores të Teatrit Kombëtar, ka mbetur një nga batutat e tij më të përfolura. Ai e tha atë gjatë emisionit Ajsberg të Artur Çanit kur po debatonte me aktorët në vitin 2002 nëse duhej prishur apo duhehj ruajtur godina e teatrit kombëtar. Me ironi therëse ish kryebashkiaku që ishte i vendosur për shkatërrimin duke mos përfillur asmablin “Monument Kulture” që kishte shpallur vetë Ii’u drejtua aktorëve: “Epo ruajini dhe brekët e Violeta Manushit si monument Kulture”. Në atë kohë nga salla u ngrit Luftëtar Paja që plot pathos teatral ia ktheu: “Brekët e Violeta Manushit janë të arta”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.