Standard.al

Denoncon avokati: Si kreu i PD po zbaton marrëveshjen me amerikanët Anti Trump

0

 

Nga avokati Altin Goxhaj

LUL SOROS PO ZBATON MARËVESHJEN ME AMERIKANËT ANTITRUMP TË SOROS & PODESTA PËR “REFORMIMIN E PD” DMTH VARROSJEN E FUNDIT!
Siç ju thashë sot live në Fax Web, ku vetë Gazetari Bledian Koka i verifikoi live në studio, ja provat (faksimilet) që provojnë se si Lul Sorosi ka bërë marëveshje dhe sot po “reformon” dmth po varros atë që ka mbet nga PD nëpërmjet NDI (NDI Albania – National Democratic Institute) partner zyrtar i Soros (shoh faksimilet) e cila është struktura e Partisë Demokratike Amerikane të Obama, Clinton, Podesta dhe Soros dmth kundërshtarë të Trump dhe Partisë Republikane Amerikane!!! Tashmë edhe FRPD është marrë në dorë nga një Komision i kundërshtarëve të TRUMP dmth i NDI & Soros dhe Podesta që do të përzgjedhë ata që do të bëjnë karrierë në PD!!!

Avokati Altin Goxhaj në 18 Nëntor 2017:

LULI PAKT ME DEMOKRATET AMERIKANE ANTITRUMP PËR REFORMIMIN E PD!
Dje Luli bëri Marëveshje në emër të PDsë “për të përmirësuar” PD-në me NDI e Obama & Clinton & Soros (Open Society Institute) dhe përfaqësuesi i NDI që e mori në dorë PD-në Robert Benjamin njihet si AntiTrump dhe ProSoros!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.