Standard.al

Erdhi Pranvera. E dini kur ndryshon ora…..

0

Zyrtarisht jemi ne stinen e pranveres. Celja e mimosave, pemet kane nxjerre lulet dhe ngrohtesia ndjehet, por dita qe vulos ardhjen epranveres eshte pikerisht data 25 mars. Te dielen e fundit te marsit dita zgjatet she akrepat e ores do te levizin 60 minuta perpara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.