Përmbytjet në Fier, banorët në protestë: S’kemi marrë shpërblimet

0

Banorët e Povelcës kanë protestuar dje dhe sot para Prefekturës. Ata kërkuan një takim me Prefektin pasi sipas tyre nuk janë futur në listen e dëmshpërblimeve gjatë përmbytjes së banesave nga lumi Vjosë.

Banorët shprehen: “Dëmshpërblimet janë ndarë në mënyrë selektive, kanë marrë familje që nuk u takojnë”.

Më pas ata ia përcollën shqetësimin e tyre Prefektit, i cili u tha: Këtë problem ta zgjidhë prokuroria.

Lini nje pergjigje