Standard.al

Mësoni si rikthehen mesazhet e fshira në WhatsApp

0

A ju ka ndodhur që të doni të lexoni një mesazh në WhatsApp të cilin e keni fshirë? Tashmë vjen një lajm i mirë nëse jeni penduar për një mesazh të fshirë.

Për këtë, duhet të shkakroni aplikacionin ‘Whats Removed’ i cili zbulon dhe ruan mesazhet e fshira, jo vetëm tekstet, por edhe audiot dhe fotot/videot.

Vetëm se ky aplikacion është i vlefshëm për sistemet android, ndërsa përdoruesit e Apple duhet të presin dhe pak kohë. Gjithashtu ky aplikacion është në gjendje të fshijë vetëm mesazhet e dërguara nga momenti i instalimit të tij e mbrapa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.