Paralajmërim nga ambasada amerikane në Tiranë: Viza turistike për qëndrim të shkurtër, jo për…

0

Nëse keni fituar një vizë turistike për në SHBA duhet të bëni kujdes me qëndrimin atje.

Ambasada amerikane në Tiranë bën njoftimin e rëndësishëm se viza është për një qëndrim të shkurtër dhe nuk mund të punoni, banoni apo të filloni një shkollë pa autorizim.

“Ia kalofshi bukur në vizitën tuaj në SHBA! Ju lutemi kini parasysh se një vizë turistike është për një qëndrim të shkurtër. Të punoni, banoni apo të shkoni në shkollë pa autorizim në Shtetet e Bashkuara mund të ndikojë aplikimet tuaja të ardhshme për vizë”, njofton ambasada.

Lini nje pergjigje