Marrëveshja e 2009-tës nuk ekziston, marrëveshja e re duhet të jetë e drejtë dhe ta mbyllë këtë çështje

0

Presidenti i Republikës z Ilir Meta ka folur në emisionin Real Story për Negociatat me Greqinë dhe veçanërisht për marrëveshjen e detit. Ai tha se marrëveshja e detit e 2009 nuk ekziston më. Nuk kam asnjë emocion për të.

Të gjithë po e ndjekin këtë proçes me shumë kujdes. Nuk ndikohem nga ato që thuhen në Greqi. Marreveshja e re duhet të jetë e drejtë dhe ta mbyllë këtë çështje njëherë e mirë.

Nuk shikoj asnjë problem mes Presidentit dhe qeverisë. Kemi qenë në një proçes bashkëpunimi të vazhdueshëm- deklaroi presidenti Meta.

Lini nje pergjigje