Manjani zbulon lojën e Ministrisë së Kulturës dhe Qeverise

0

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani përmes një postimi në facebook, shkruan për lojën që po bën Ministria e Kulturës, lidhur me Teatrin. Për të, ministria e Kulturës, përmbyt opinionin me ligjin Për Teatrin

”Padyshim që përmbytjet bëhen skenike, kur teatri hiqet nga skena për t’u luajtur në Hidrovor. Ndërkohë Ministria e Kulturës, përmbyt opinionin me ligjin Për Teatrin. Ligji është fajtori pse s’funksionon as teatri e as Hidrovori… Qeveri e fortë!”,-shkruan Manjani.

Padyshim që përmbytjet bëhen skenike, kur teatri hiqet nga skena për t’u luajtur në Hidrovor.

Ndërkohë Ministria e Kulturës, përmbyt opinionin me ligjin Për Teatrin.

Ligji është fajtori pse s’funksionon as teatri e as Hidrovori…

See More

49
Comment
1

Lini nje pergjigje