Genc Ruli: PD në vend të bashkohet është sfilitur.

0
Genc Ruli, duke hyre ne nje seance parlamentare, ku eshte debatuar ne lidhje me Koncesionet e dhena nga qeveria Shqiptare dhe Reformen ne Drejtesi./r/n/r/nLawmaker Genc Ruli, enters in a parliamentary session.

Ish themeluesi i Partisë Demokratike, Genc Ruli, tha në “Të Paekspozuarit” se kryetari Lulzim Basha ka e ka dobësuar rolin e PD-së në skenën politike.

Genc Ruli: PD në vend të bashkohet është sfilitur. Është një PD shumë e vogël siç ka qenë dikur, edhe pse është parti e dytë, nuk ndikon fare në procesin politik sot. Në politikë gjyqtari më i madh është koha.

/TPZ.AL/

Lini nje pergjigje