A eshte i lumtur Meta dhe do te kthehet perseri ne politike….

0

Presidenti pyetjes se gazetarit Sokol Balla nese eshte i lumtur, i pergjigjet se nuk eshte penduar qe ka marre pozicionin e presidentit dhe pse ka marre ate post ne pozita jo shume te mira.

Loading...

A do te kthehet ne politiken aktive, presidenti thote se keto 5 vite do te vazhdoje te jete president, por ajo qe nenkuptohet eshte se Meta e ka te lidhur jeten me politiken dhe pa te nuk mund te beje

Loading...

Lini nje pergjigje