8 Marsi, gratë apel institucioneve për solidaritet

0

Dhjetra gra nga organizata të ndryshme zhvilluan sot një marshim protestë, duke apeluar institucionet për më shumë solidariret ndaj grave.

Loading...

“Barazi dhe dinjitet” ,”Respektim rigoroz i urdhrave të mbrojtjes”, “Parandalim i martesave të hershme”, ishin disa nga mesazhet që u përcollën.

“Kërkojmë barazi dhe dinjitet për gratë rome dhe egjiptiane” u shpreh përfaqësuesja e Rrjetit të Grave rome.

Loading...

Lini nje pergjigje