Turqia kërcëon Greqinë, gjeni autoret që dogjen flamurin tonë, ose …

0

Turqia ka reaguar pas djegjes së flamurit shtetëror gjatë një mitingu Greqi.

Loading...

Në një deklaratë të Ministrisë së Punëve të Jashtme duke dënuar sjeljen me flamurin, thuhet se ‘dënojmë djegjen  e flamurit tonë me 5 mars dhe i  kërkojmë Greqisë që të gjejë sa më shpjet autorët e këti akti’.

Loading...

Lini nje pergjigje