Taksë e re për qytetarët, “Kryqëzohen Rama dhe Ahmetaj”

0

Qeveria miratoi në mbledhjen e sotme taksën për banesën dhe pasuritë e paluajtshme në tërësi, vendim që shtrin efektet e tij duke filluar nga 1 prilli.

Loading...

Por vendimi ka shkaktuar një seri reagimesh në rrjet, ku nga qytetarët janë postuar foto të ndryshme, duke shprehur protestën, revoltën apo ironinë ndaj asaj që po ndodh.

Madje edhe mjeshri Bujar Kapexhiu i ka kushtuar një karikaturë vendimit të më fundit të qeverisë Rama…

Loading...

Lini nje pergjigje