Pse shkon poshtë? Ku? Lartësi! Sherri mes pilotëve në avionin ku vdiqën 71 vetë. Ja ç’ndodhi

0

Jane zbardhur te dhenat nga kutia e zeze e avionit qe u rrezua duke vrare 71 persona.

Loading...

Aty degjohet biseda e fundit ne kabinen e avionit rus, qe u rrezua me 11 shkurt te ketij viti.

Mediat e huaja kane zbardhur fajlet e fundit te piloteve ne kabine, pas ekzaminimit te kutise se zeze dhe audios qe ishte regjistruar.

Avioni ra prane Domedevës më 11 shkurt dhe ne audio degjohet bisesa ne kabinen e pilotit të Saratov Airlines Flight 703. Piloti Valery Gubanov ka pasur nje diskutim dhe debat pas problemit te konstatuar ne avion me bashkë-pilotit Sergei Gambaryan.

2

Sipas RBC, Gubanov i tha bashkëpunëtorit të tij të fitonte lartësi në vend që të shihte mundesine per te ulur avionin dhe kane debatuar para tragjedise.

“Unë e kuptoj se ti doje … por në vend të kësaj po shkon poshtë,” thotë Gubanov.

3

Pse shkon poshtë? Ku? Lartësi! Lartësi! Lartësi! Shpejt ” i ka thene ai. Ne fund degjohet: ja kjo ishte ne e hengrem, f *****’.

Loading...

Lini nje pergjigje