Nese PD ndahet eshte totalisht deshtim i Bashes si Kryetar, nese ribshkohet eshte komplet merite e tij. Nga Julian Deda

0

ÇFARË SHKRUAN JUL DEDA:

Loading...

Sipas mendimit tim.

Si fillim, ai nuk del aty te mbroje askend perveç parimeve te veta, te cilat kane lidhje te drejte per drejte me partine qe ai vete themeloi. Me pak fjale atij i dhimbset PD-ja, i dhimbset kontributi i çdo anetari nder vite dhe jo ndonje emer i perveçem, qofte ky edhe Lul Basha. Emrat shkojne e vijne, ajo qe ngelet eshte marka, eshte PD.

Megjithate ai leshoi nje sygjerim, te cilin padiskutim qe nuk e hodhi ne ajer por e adresoi diku. Eshte e qarte qe kjo keshille shkon per te gjithe ata qe kane kontribuar me te gjitha menyrat ne PD, por 95% e kesaj ankese shkon vetem per Kryetarin e Partise, i cili eshte regjisori, qe ka ne dore bashkimin e kesaj partie. Vetem ai mund ta beje. Ai eshte para pergjegjesise. Nese PD ndahet eshte totalisht deshtim i tij si Kryetar, nese ribshkohet eshte komplet merite e tij. Te shohim cfare do zgjedhe z. Basha te beje, te shohe interesin e tij dhe te vazhdoje te deshtoje PD-ja, apo te ngrihet ne lartesine e duhur qe PD-ja te fitoje, pra te behet lider.

Te shohim…!

Loading...

Lini nje pergjigje