Standard.al

VIDEO/ Çfarë ndodh brenda dy minutash në seancë…

0

Teksa Ruçi deklaronte cili nga deputetët do mbante fjalën, ministrit Ahmetaj mblodhi “dokumentacionin” e tij. Qëndroi një minutë dhe merr një telefonatë.

Ministri i Mjedisit Klosi, si në çdo seancë, nuk i ndahen telefonatat. Si për çudi, telefonata që i erdhi ministrit të Financave ishte aq e rëndësishme, saqë e detyroi “të ulej e të lidhte lidhëset e këpucëve”.

Me të përfunduar “lidhjen” u ngrit dhe doli… Me sytë nga tavolina, mos kishte harruar gjë. Nga ana tjetër, kolegu i tij Klosi merr një tjetër telefonatë… Ndërsa ministrja e Mbrojtjes “bën një dorë muhabet” me specialisten… Ndërkohë që përpiqet të rregulloje ondet e saj, duke i sjellë e rrotusjellë me gishtërinj… Dy punë dhe më shumë njëherësh…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.