Standard.al

Avokati plas bombën: Do publikoj dokumenta që implikojnë Ramën e Sorosin në trafikun e drogës

0

Avokati Altin Goxhaj ben te ditur se diten e neserme do te publikoje dokumenta qe implikojne kryeministrin e miliarderin filantrop George Soros ne trafikun e heroines.

Postimi avokati

MË NDIQNI NESËR NË 16:30 TE FAX NEWS PËR BOMBËN: Ja dokumentat që vërtetojnë implimkimin e Edit dhe soros në trafikun e kokainës!!!

Midis të tjerave:
Në 2015 Fondacioni Soros Tiranë botoi Raport për Kokainën që vinte në Shqipëri ku Kolumbia përmendej 15herë madje tregohej edhe rruga se si vinte!

Në 2016 Fondacioni Soros Tiranë bëri përsëri Raport por Kolumbia përmendej vetëm 3 herë: edhe kjo përmendej si kombësi për 2 kimistët e Xibrakës!

Në 2017 Fondacioni Soros Tiranë bëri përsëri Raport por Kolumbia nuk përmendej fare!

Në 2016-2017 sipas INSTAT në Shqipëri importi i bananes u dhjetëfishua mgjths konsumi u përgjysmua për shkak të varfërisë dhe eksodit dhe 7 Drejtori raportuan tek Kryeministri por hiç, s’nuk!

Në 2016 faqja openDemocracy e Fondacioneve Soros në New York shkruante në anglisht na faqen e vet se në Kolumbi sipas DEAs paqja midis FARK dhe Qeverisë nxirrte nga tregu FARK në një prodhim prej mbi 70 miliardë $ kokainë konkurent për plotësimin e boshllëkut ishin:
1. Mexico’s Sinaloa Cartel;
2. Brazil’s Primeiro Comando da Capital – PCC dhe Comando Vermelho;
3. Venezuela’s “Cartel of the Suns” (Cartel de los Soles);
4. Italia Ndrangheta
5. Mafia Shqiptare!
6. Mafia Serbe

Më ndiqni nesër Dosjerin që implikon Mafien Soros dhe personalisht Kryeministrin Edi Rama por edhe Endri Fugën dhe Lali Erin në lidhje me Kartelin Multimiliarder Shqiptar Qeveritar të Drogës të ideuar dhe sponsorizuar nga Soros 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.