Arrestohet lushnjari i kërkuar për vrasje

0

Një i kërkuar shqiptar nga ana e Interpol është arrestuar nga Policia e Lushnjes gjatë ditës së sotme.

43 vjeçari i arrestuar, Altin Dhamo është i dënuar me burgim të përjetshëm në shtetin grek, për disa vepra penale që përfshijnë dhe vrasjen.

Gjykata e Përbërë në Trikalon, Greqi, me vendim të formës së prerë Nr.73-78/3-11-1998 të Gjykatës së Përbërë të Betuar të Larisës, Greqi, e ka deklaruar fajtor shtetasin Altin Dhamo  për veprat penale:

“Vrasje me dashje”, Vjedhje me dhunë” e kryer në bashkëpunim, e mbetur në tentativë,  “Vjedhje  e kryer në bashkepunim”,  “Armbajtje pa leje”, të parashikuara nga Kodi Penal Grek dhe e ka dënuar atë me burgim të përjeteshëm.

Lini nje pergjigje