Standard.al

Shpërthen gazetari: “Të konkurosh të jesh i pari i të varfërve” Rama mbreti i të varfërve

0

Gazetari Arian Çani gjatë një debati televiziv e ka quajtur Edi Ramën si mbretin e të varfërve. Çani nuk ka kursyer kritikat ndaj Kryeministrit, kur tha se i ka futur të varfrit në garë për një kafshatë bukë.

“Të konkurosh të jesh i pari të varfërve. Kush është më i shkathti merr 30 mijë lekë të vjetrae. Është e tmerrshme. Kjo po ndodh, një cinizëm i madh.

Regjim apo Shtetëformim, mesa shoh unë anon nga regjimi. Në një vend ku varfëria mbretëron, sepse dhe paga 300 mijë lekë është e varfër. Ata me siguri duhet të bubrrojnë lart e poshtë për të mbiejtuar. Shtetëformimi do ishte ok, nëse nuk do kishte këtë çmim. Ky është çmim i lartë shumë.

Nëse do gjeja një sinonim tjetër, dua të kujtoj se Rama pavarësisht nga sa thuhet, i ka rënë numri 33 si numër i kryeministrit, numri i vdekjes së Krishtit, që ishte mberti i të varfërve.

Është mbreti i të varfërve…”, tha ndër të tjera Çani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.