Standard.al

VIDEO/ Të ka lali shpirt, të ka lali xhan

0

Një video me nota humori është shpërndarë nga faqja në “Facebook” AntiSoros TV, ku shfaqet Presidenti i Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker në dy takime, me Xhorxh Soros dhe takimin e djeshëm me kryeministrin Edi Rama.

VIDEO

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.