Standard.al

Prokurori i Antimafias italiane: Në Shqipëri, mafia është e lidhur me politikën!

0

Prokurori Kombëtar italian i Antimafias dhe Antiterrorizmit, Federico Cafiero De Raho , pas takimit me kryeprokuroren e pergjithshme shqiptare Arta Marku, ne nje prononcim per mediat ka nenvizuar se kriminaliteti shqiptar eshte shume prezent ne Itali dhe ne bashkepunim me familjet me mafioze vendase.

Sipas tij, kriminaliteti shqiptar eshte shtrire deri ne Italine e Veriut.

“Kriminaliteti shqiptar është shumë prezent në Itali, në aleancë me mafian italiane dhe format e tjera kriminale. Hetimet qe po zhvillohen në Itali janë të shumta, kriminaliteti shqiptar eshte shtrire edhe në rajonet e Italise se Veriut. Shqetesim i madh mbetet trafiku i kokaines. Edhe ne Shqiperi mafia eshte e lidhur me politiken.

Në takimin që pata me ministrin e Brendshem u fol për iniciativat e përbashkëta që po shkojnë përpara por edhe krijimin e task forcës”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.