Standard.al

Rama për të varfrit dhe fermerët: Asnjë kacidhe nuk do merrni nëse…

0

Kryeministri Edi Rama ka dhënë dy mesazhe të qarta në drejtim të të varfërve dhe fermerëve, porsa i takon ndihmës ekonomike dhe fondit të qeverisë për të ndihmuar agro-bujqësinë.

Nga Berati, Rama tha se sistemi elektronik ka nxjerrë jashtë 404 familje, të cilët kishin bërë deklarime të rreme dhe kishin mashtruar.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.