Standard.al

Hiqet nga aeroporti i Shkupit tabela e emrit “Aleksandri i Madh”

0

Pas hyrjes në fuqi të vendimit të Qeverisë për riemërtimin e aeroportit të Shkupit dhe Autostradës “Aleksandri i Madh”, në këto momente po bëhet ndryshimi i mbishkrimeve në aeroport.

Autoritetet po heqin tabelat me emrin “Aeroporti Aleksandri i Madh”, ndërsa do ti zëvendësojnë me tabela që përmbajnë emrin e ri, “Aeroporti Ndërkombëtar Shkup”. Kujtojmë se të martën Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” i hoqën edhe tabelat e komunikacionit me emrin e deritanishëm të autostradës “Aleksandri i Madh” në Korridorin 10, ndërsa të cilat sipas vendimit të Qeverisë duhet të zëvendësohen me të reja që do ta mbajnë emrin “Miqësia”.

Nga ndërmarrja publike për rrugë shtetërore informojnë se kanë porositur 19-të tabelat e komunikacionit me emrin e ri. Furnizimi i tabelave të reja do të kushtojë 4.940.000 denarë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.