Standard.al

Athinë, tension në burgun e Koridalosit. Të burgosurit kanë nën kontroll disa mjedise

0

Tension në burgun e Koridalosit, Athinë.

Të burgosurit, u kanë marrë çelësat gardianëve dhe kanë në kontroll disa prej mjediseve.

Ata protestojnë kundër transferimit të personit që akuzohet si dërguesi i zarfit bombë që plagosi ish kryeministrin Lucas Papademos.

Përreth burgut raportohet se janë dislokuar forca të shumta policore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.