Standard.al

VIDEO/ “Bëjnë shu… pesë veta në Gjirokastër, përmbytemi ne në Fier”, shpërthen qytetari!

0

Ditën e djeshme para parlamentit u mbajt një protestë nga punëtorët e by pass-it të Fierit dhe Vlorës për shkak të mungesës së pagave.

Sipas tyre janë 1000 familje që kanë 16 muaj pa marrë rrogat.

Një nga protestuesit ka bërë një deklaratë që u bë virale në rrjetet sociale.

“Nëse katër apo pesë veta urinojnë në Gjirokastër apo Tepelenë, Vjosa del nga shtrati dhe ne përmbytemi. I bie që ata ta bëjnë shurrën me radhë”, tha ai.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.