Turp/ Administrata shtetërore pa rroga, çfarë po ndodh?

0

Ishkryeministri Sali Berisha, përmes një postimi në rrjetin social ka bërë të ditur se administrata shtetërore ende nuk ka marrë rrogën e muajit Janar. Duke publikuar mesazhin e qytetarit dixhital, Berisha shkruan se kësaj i thonë qeveri e narkoshtetit

Loading...

Postimi i plotë nga ish-Kryeministri

Administrata shtetërore pa rroga!

Kesaj i thone qeveri e Narkoshtetit!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb“Pershendetje. Jam nje pu onjese e administrates. Kemi qe ne janar qe nuk kemi marr rrogen sepse pritet qe te firmoset nje urdher nga z.kryeminister per strukturat e ministrive. Ne kete gjendje duhet te jene te gjitha ato struktura qe jan transferuar nga nje ministri tek tjetra.

Ky urdher duhej te kishte dal qe ne janar,por nuk po kuptojme ende cpo behet. Askush nuk shpjegon asgje dhe te gjitha keto rendojne mbi ne qe jemi familjare. Mire qe i kane bere ministrite corap,por te pakten te na japin rrogat. Shpresoj ta publikosh por te lutem anonim. Te falenderoj”

Loading...

Lini nje pergjigje