‘20 mijë familjeve iu hoq asistenca’, Rama përballet me opozitën në Kuvend

0

Partia Demokratike depozitoi në Kuvend një kërkesë për mocion me debat me kryeministrin Edi Rama për familjet që janë hequr nga skema e ndihmës ekonomike.

Pas kërkesës së PD, sot është mbledhur konferenca e Kryetarëve, e cila ka vendosur që mocioni të zhvillohet në datë 15 mars.

Opozita akuzon ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe kryeministrin Edi Rama për heqjen nga ndihma ekonomike të 20 mijë familjeve.

Lini nje pergjigje